December 2019

Editie Alblasserdam & Kinderdijk

Wereldhavenman
Voor u ligt de laatste Kantlijn van het jaar 2019. Op de cover prijkt Pieter Struijs wiens leven in het teken van de havens heeft gestaan. Pieter zet normaal gesproken zelf mensen in de schijnwerpers in zijn rubriek ‘Terugkijken met …’, maar nu staat deze wereldhavenman zelf in de schijnwerpers en welverdiend.

Ineke de Jong ging op bezoek bij Pieter voor een boeiend gesprek, met als resultaat een prachtig portret van een bijzondere man.

Aan het einde van dit jaar willen we al onze medewerkers, adverteerders en iedereen die zijn steentje bijdraagt aan de Kantlijn bedanken. Het blijft een plezier om met elkaar de Kantlijn te maken en te mogen delen met de lezers. Op naar een nieuw jaar, met nieuwe verhalen en …. u leest het in deze Kantlijn: een bijzonder leuk en gezellig evenement op de planning.

De Kantlijn organiseert namelijk op vrijdag 7 februari 2020 een Pubquiz. De inschrijving is nu geopend, dus schrijf je hier snel in! En zorg dat jij met je team de strijd aangaat met de rest van Alblasserdam.

En voordat we het vergeten, de december editie is vanaf nu online te lezen uiteraard. Mooie dagen!

Author: serVt

Share This Post On